‘Vulturii’ primesc vizita ‘bufnițelor’ într-un meci amical

Cu un bilanț de 5 victorii, o înfrângere și 11 puncte, BCM U FC Argeș Pitești ocupă locul secund al clasamentului Ligii Naționale de Baschet masculin.

După pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale, alb-violeții vor relua seria partidelor oficiale. Sâmbătă (02.12), la Sala Sporturilor, Troupe&Co vor primi vizita celor de la Politehnica Iași în cadrul rundei a 7-a. Până atunci, conducerea tehnică a decis ca BCM U să dispute un joc test. Astfel, miercuri (29.11), cu începere de la ora 18:00, vulturii vor primi vizita celor de la Știința București.

Bufnițele din Regie ocupă prima poziție a Grupei 3 din cadrul Ligii 1, având un bilanț de 5 victorii și 2 înfrângeri în actuala ediție competițională. Din grupa bucureștenilor mai fac parte CS Agronomia 4Sports București, Cuza Sport Brăila (ambele atacă promovarea în LNBM), Dinamo 2 București, CSM Steaua 2 EximBank, SCM U 2 Craiova și CSU Ploiești.

BCM U va da piept miercuri cu o formație ce dorește promovarea pe prima scenă a baschetului românesc. Știința are în componență doi baschetbaliști ale căror nume sunt cunoscute în LNBM. Este vorba despre Barîș Aktaș și Iosif Pârlog. De asemenea, bufnițele se bazează pe Anton Diaconescu, campion european alături de naționala U20 a României la Oradea (2017) și pe Antonio Năsturescu, component al naționalei U18. Lotul bucureștenilor este completat de câțiva juniori de perspectivă, alături de care Știința a cucerit medaliile de aur ale ultimei ediții de campionat național U20. Căpitan al formației este Cezar Bărăgău.

Intrarea la meciul de miercuri este liberă. Vă așteptăm să ne fiți alături!

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.