Vor calificarea la turneul pentru promovare!

De vineri şi până duminică, la Oradea, se va desfăşura turneul play-off din seria A2 Vest la volei feminin. La această întrecere vor participa FC Argeş, CSU Oradea, ACS Transilvania Braşov şi Politehnica Timişoara. Sportivele pregătite de Cristina Zanfir au ca obiectiv calificarea la turneul de baraj pentru promovare. Celălalt turneu, în care vor juca echipele din seria A2 Est, este programat la Medgidia. CSU Galaţi, CS Medgidia, Rapid Bucureşti şi CSM Focşani sunt echipele care se vor lupta pentru locurile 1-2. Primele doua clasate din fiecare turneu merg la barajul pentru promovare pentru divizia A1.
Voleibalistele alb-violete au încheiat prima parte a sezonului pe primul loc al seriei, fiind singura echipă care nu a cunoscut gustul amar al înfrângerii din seria A2 Vest. Staff-ul tehnic şi jucătoarele echipei noastre vor să repete parcursul perfect din prima parte a sezonului şi să obţină bilete pentru turneul de promovare care va avea loc în luna mai, într-un oraş care va fi stabilit ulterior de Federaţia Română de Volei.
#”Să câştigăm toate meciurile”
Cristina Zanfir, antrenoarea echipei noastre nu concepe decât calificarea la turneul final unde se va juca pentru promovarea în primul eşalon al voleiului feminin românesc: „Mergem la Oradea să profităm de şansa pe care o avem. Vrem să câştigăm cele trei meciuri pe care le avem de disputat la acest turneu. Sunt trei zile de competiţie şi îmi doresc foarte mult ca fetele să fie sănătoase. Vom aborda fiecare partidă numai la victorie aşa cum am făcut şi în campionat. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest turneu şi vrem să confirmăm acest lucru şi pe teren. Ca şi contracandidate la primele două locuri, ar fi Oradea, gazda turneului. Ştiu că Timişoara, dar şi Braşovul şi-au dorit să organizeze turneul, însă până la urmă, licitaţia a fost câştigată de Oradea. Ne-am pregătit foarte bine, iar joi seară vom afla ordinea meciurilor”.
#”Vor fi partide echilibrate”
Şi căpitanul echipei FC Argeş, Elena Marina Cojocaru are mare încredere în forţa grupului: „Am muncit foarte mult pentru acest turneu şi ne dorim foarte mult calificarea la turneul de promovare. În acest fel rezultatele muncii noastre ar fi răsplătite. Vor fi meciuri destul de echilibrate pentru că şi în campionat, noi am avut victorii cu 3-2. Din punctul meu de vedere, Oradea şi Timişoara sunt două echipe bune şi cu ele ne vom lupta pentru a ajunge la barajul pentru promovare. Oradea va fi şi gazda competiţiei. Va fi o bucurie foarte mare pentru noi dacă am ajunge la turneul final având în vedere că Piteştiul are o echipă nouă. Rezultatele muncii unui sezon întreg ar fi răsplătite. Suntem bine pregătite fizic şi psihic. Toate fetele sunt motivate pentru a obţine calificarea la turneul final”.

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.