Titus Nicoară: “Cred că putem fi surpriza plăcută a acestui sezon”

BCM U Pitești a reușit să îl transfere de curând pe Titus Nicoară, unul dintre jucătorii de bază ai echipei naționale a României.

Internaționalul român a acordat un scurt interviu pentru scmpitesti.ro în care a vorbit despre realizarea acestui transfer, despre sezonul ce va urma, dar și despre aventura pe care o va avea, în luna septembrie, alături de România, la EuroBasket 2017.

Titus, în primul rând, ce ne poți spune despre acest transfer? De ce ai ales Piteștiul?

Acest transfer îl văd, în primul rând, ca pe o mare provocare. Am ales BCM U Pitești pentru faptul că am mai lucrat cu Hristu Șapera la Steaua. Știu că își dorește foarte mult să facă performanță și, în același timp, mă cunoaște foarte bine ca jucător și persoană. Sunt convins că dacă reușim să fim un grup unit putem reuși rezultate importante anul acesta.

Ce părere ai despre noua ta echipă?

Deocamdată, lotul de jucători nu este complet, așa că este greu să îmi fac o părere, dar cred că putem fi surpriza plăcută a acestui sezon. Depinde cât de repede reușim să formăm o echipă în adevăratul sens al cuvântului.

Ce așteptări ai de la sezonul ce va urma?

Cred că va fi un sezon dificil, iar echipele care nu vor avea fluctuații de formă prea mari vor ieși învingătoare la final. Cred că nivelul competiției în general va fi mai ridicat decât sezonul trecut.

Care este mesajul tău pentru fanii piteșteni?

Sper să ne susțină mai ales în momentele grele pentru că fiecare echipă trece prin astfel de momente de-a lungul unui sezon, iar la final să ne bucurăm împreună de un rezultat notabil.

În final, spune-ne câteva cuvinte despre participarea României la EuroBasket 2017…

Consider că este o șansă unică în cariera fiecărui jucător să participe la un astfel de eveniment. Avem ocazia să ne măsurăm valoarea cu cele mai bune echipe naționale din Europa și sunt convins că vom face totul pentru a ne ridica la nivelul competiției.

În cariera sa de jucător, Titus a mai evoluat pentru Arkadia Traiskirchen, Gaz Metan Mediaș, CSM CSU Oradea și Steaua CSM EximBank.

foto: Cătălin Soare (sportaction.ro)

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.