Primăria Piteşti creşte oferta pentru brandul FC Argeş!

După ce ANAF a respins şi oferta de 350.000 lei făcută de Primăria Piteşti pentru cumpărarea brandului FC Argeş, autorităţile locale sînt decise să facă tot posibilul pentru a cumpăra acest brand. Primarul Piteştiului, Cornel Constantin Ionică a decis să convoace joi Consiliul Local pentru a analiza situaţia creată şi pentru a găsi soluţii de rezolvare a acestei probleme.
Municipalitatea îşi doreşte ca SCM Piteşti să joace în liga a II-a cu denumirea de FC Argeş iar autorităţile locale sînt decise să facă a treia încercare de adjudecare. Edilul va propunere consilierilor să crească oferta pentru cumpărarea brandului FC Argeş şi speră ca cea de-a treia încercare să fie cu noroc: „În vederea găsirii unor soluţii viabile şi concrete cu privire la recuperarea brandului FC Argeş am convocat Consiliul Local în şedinţa extraordinară joi, la ora 15, cu speranţa că vom reuşi cît mai repede cu putinţă, evident în condiţiile legii, obţinerea brandului. Asigur pe toată lumea inclusiv prin prisma marelui interes pentru fotbal, pentru FC Argeş, că vom face tot ce este posibil pentru a ne atinge scopul. Vom căuta soluţii pentru a recupera brandul şi sînt foarte hotărît să rezolv cît mai repede acestă problemă. Voi propune Consiliului Local să înaintăm o nouă ofertă pentru cumpărarea brandului” a spus Cornel Ionică.
#”Preţul este de 550.000 lei + TVA”
Lichidatorul judiciar, Nicolae Enoiu, omul desemnat de instanţă să valorifice activele clubului FC Argeş, aflat acum în faliment, ne-a spus suma pentru care ANAF este dispusă să vîndă brandul: „Adunarea Generală a Creditorilor nu a luat în discuţie suma de 350.000 lei oferită de autorităţile locale pentru cumpărarea brandului. S-a stabilit valorificarea acestuia la 40% din suma iniţială. Concret, brandul se poate cumpăra cu 550.000 lei + TVA(n.r. aproximativ 660.000 lei). Dacă Primăria va oferi aceşti bani va putea lua brandul fără nici o problemă. Nici nu trebuie să dea toţi banii odată. Pot vira vineri 10% din această sumă +TVA, urmînd ca în cîteva zile să achite diferenţa. Eu le promit că în maxim o săptămînă voi declara adjudecarea brandului”.

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.