Porter Troupe: “Sunt încântat să joc pentru un antrenor bun și un club minunat”

Într-o declarație acordată scmpitesti.ro, cea mai recentă achiziție a lui BCM U a vorbit despre oportunitatea de a evolua din nou în România, despre noua sa echipă, cât și despre sezonul ce va urma.

Sunt încântat să mă întorc în România și să joc pentru un antrenor bun și un club minunat. Urmăresc să fac o mare surpriză în sezonul ce va urma. Știu că lotul echipei nu este finalizat, dar știu că avem jucători români puternici. Altfel, am jucat împotriva lui Andriy (n.r. Andriy Agafonov) în FIBA Europe CUP, în urmă cu doi ani, deci știu de ce este capabil. Vom fi o echipă puternică și sunt fericit. Mă aștept să ajungem cel puțin în semifinale, dar inima mea spune că putem mai mult.

Fanii din Pitești sunt minunați, mi-au dovedit multă iubire și susținere chiar dinainte să semnez. Cred că o să fie mult mai bine acum, când oficial sunt la BCM U. Îi voi răsplăti cu multă muncă și dedicație pentru echipă.

Repet, sunt încântat, aștept să începem, simt că vom avea un sezon frumos. Personal, vreau ca acest sezon să fie cel mai bun al carierei mele.

În sezonul 2016/17, jucătorul american a evoluat în Polonia și Lituania.

foto: Silhouettes.ro

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.