Mladen Jeremic: “Va fi o plăcere să joc la Pitești”

Fost campion mondial cu naționala U19 a Serbiei, Mladen Jeremic a ajuns la un acord cu BCM U FC Argeș Pitești și va îmbrăca echipamentul alb-violet în sezonul competițional 2018/19.

Jerry a vorbit despre alegerea de a veni în Trivale, despre așteptările de la noul sezon, dar și despre fanii piteșteni.

Jerry, în primul rând, cum vezi acest transfer?

Cred că am luat cea mai bună decizie să vin la Pitești. Văd acest transfer ca pe un nou pas și o provocare în cariera mea.

De ce ai ales BCM U Pitești?

Am ales Piteștiul deoarece îmi place foarte mult proiectul de aici. Îmi plac jucătorii care au semnat până în acest moment și cred că putem avea un grup unit. De asemenea, Piteștiul este o echipă organizată, lucru arătat de-a lungul anilor, o echipă cu mulți fani și cred că va fi o plăcere să joc aici.

Ai evoluat în Liga Națională timp de 2 sezoane și jumătate. Cum vezi noul sistem competițional?

În opinia mea, campionatul va fi mai puternic decât cel de sezonul trecut. Eu cred în noua mea echipă, în caracterele jucătorilor care vor fi aici și cred că împreună putem face lucruri bune. Sunt cu adevărat optimist în ceea ce privește viitorul.

Care sunt cuvintele tale pentru fanii piteșteni?

Nu a fost ușor să joc la Pitești ca adversar. Și asta datorită vouă. Sunt nerăbdător să fiți de partea mea și a echipei. Vom încerca să vă facem fericiți de fiecare dată.

foto: Seba Tătaru

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.