Mladen Jeremic este noul jucător al lui BCM U Pitești

Echipa noastră a ajuns la o înțelegere, pentru sezonul competițional 2018/2019, cu Mladen Jeremic, unul dintre cei mai buni shoteri din campionatul intern.

Născut la data de 9 ianuarie 1988, la Loznica (Serbia), Jerry măsoară 198 centimetri și evoluează pe pozițiile 1, 2 și 3.

El sosește de la BC SCM Timșoara, formație alături de care a evoluat în ultimele 2 sezoane și jumătate. În ediția precedentă a Ligii Naționale, Mladen a avut 36 prezențe pe parchet și a avut medii statistice de 16.2 puncte, 3.2 recuperări, 2.9 pase decisive, 1.3 intercepții și 2.1 posesii pierdute, pentru 16.9 la eficiență. Sârbul a avut procentaje de 57% la două puncte, 41% la trei puncte și 82% la linia aruncărilor libere.

La primul sezon petrecut în România, el a fost al doilea cel mai bun scorer. În urmă cu două ediții, Mladen a fost cel mai bun marcator al campionatului, cu o medie de 19.6 puncte/meci.

Noul jucător al BCM U Pitești a cucerit Campionatul Mondial U19, alături de naționala Serbiei, în anul 2007. În finala competiției, câștigată în fața Statelor Unite ale Americii, Jerry a avut 24 puncte. Cu un an mai târziu, alături de compatrioții săi, Mladen a câștigat Campionatul European U20, desfășurat în Letonia. În fine, Jeremic&Co au triumfat la Universiada din 2011, de la Shenzhen, cucerind medaliile de aur.

De-a lungul carierei, sârbul a mai evoluat pentru Borac Cacak (Serbia), FMP Zelenik (Serbia), Hemofarm (Serbia), Reggio Emilia (Italia), Bucaneros de la Guaira (Venezuela), Igokea (Bosnia), Metalac Farmakom (Serbia) și Vrsac (Serbia).

Welcome to Pitești, Mladen Jeremic!

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.