Maksim Sturanovic: “Știu că la Pitești sunt unii dintre cei mai frumoși fani din țară”

Ultimul transfer perfectat de echipa noastră îl reprezintă Maksim Sturanovic, baschetbalist ce sosește de la Bosna Royal.

Puternicul pivot muntenegrean a oferit primele declarații în calitate de jucător al BCM U Pitești.

În primul rând, vreau să mulțumesc tuturor pentru cuvintele de bun venit. Cred că am luat o decizie bună de a semna la Pitești. Vorbind cu foști colegi de echipă și prieteni ce au evoluat și încă o fac în România, mi-am făcut o părere bună despre echipă. Am auzit doar lucruri pozitive.

Campionatul românesc reprezintă o adevărată provocare. Este o ligă care crește de la an la an, cu multe trupe puternice, o ligă în care oricine poate învinge pe oricine. Despre noua mea echipă, așa cum am spus, am câteva informații de bază. De fiecare dată s-a creat un grup organizat și stabil. Mai știu că la Pitești sunt unii dintre cei mai frumoși fani din țară.

Echipa este în reconstrucție, are un antrenor nou iar eu sunt fericit că fac parte din aceste schimbări. Mesajul meu pentru fani este să ne susțină de fiecare dată. Vom da tot ce avem mai bun pentru ca ei să ne fie alături la fiecare meci. Salutări tuturor!

În sezonul precedent, alături de Bosna, Maksim a înregistrat medii statistice de 14.7 puncte, 9.8 recuperări și 1.2 capace.

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.