Liderii BCM U Pitești după primele șase etape ale LNBM – ediția 2017/18

Alb-violeții de la BCM U FC Argeș Pitești au un bilanț de 5 victorii, o înfrângere și 11 puncte în debutul ediției 2017/18 a Ligii Naționale de Baschet masculin. Vulturii ocupă locul secund al clasamentului la întreruperea campionatului cauzată de meciurile internaționale ale echipelor naționale.

Mai jos vă prezentăm liderii echipei în acest sezon regulat din punct de vedere statistic:

Andriy Agafonov este cel mai eficient jucător, cel mai bun marcator și omul cu cea mai mare medie de recuperări ofensive. Ucraineanul are 17.5 puncte marcate pe meci, cu 2.8 recuperări ofensive și un index al eficienței de 18.7. Pivotul nostru este jucătorul cu cele mai multe aruncări de 2 puncte (34) și libere marcate (28).

Titus Nicoară este cel mai bun recuperator, cu o medie de 7 mingi prinse pe meci. Internaționalul român a strâns, în primele 6 etape, 26 recuperări defensive, fiind lider al echipei la acest capitol, cu o medie de 4.3.

Aco Kostoski are cea mai mare medie de pase decisive (4.2). Macedoneanul este lider vulturilor la minute (31:32).

Porter Troupe, căpitanul BCM U, este lider la intercepții. Americanul are o medie de 1.3 intercepții pe meci. El este jucătorul cu cele mai multe reușite din afara semicercului (19) și are medie asemenătoare de pase decisive cu Aco Kostoski (4.2). Porter are 103 puncte marcate în acest debut de campionat (17.2/ meci).

Laci Lazar este lider la capace, cu o medie de 1.5 block-uri pe meci.

Cu 9 reușite, Nick Russell are cel mai mare procentaj la aruncările de 3 puncte, 45%. Fundașul american este al treilea cel mai bun marcator al echipei noastre, cu o medie de 15.5 puncte/ meci.

Vlad Corpodean are cele mai bune procentaje la aruncările de două puncte (66.7%) și libere (100%).

În etapa a 7-a, BCM U FC Argeș va primi vizita celor de la Politehnica Iași.

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.