Hristu Șapera: “Sper ca jucătorii accidentați să revină cât mai repede posibil și să avem o rotație mai lungă”

Vulturii argeșeni au disputat ultimul meci din prima parte a celei de-a doua faze a sezonului regulat. BCM U FC Argeș Pitești a cedat în fața Timișoarei, scor 79-84, dar Hristu Șapera s-a declarat a fi mulțumit de efortul pe care l-au depus jucătorii săi.

A fost un meci dificil, așa cum ne așteptam, un meci în care noi am depus un efort considerabil și am încercat să contracarăm absențele pe care le aveam demult prin determinare, prin mai mai multă implicare în joc a unor băieți și am încercat să facem o oarecare rotație mai lungă. Cred că am fost aproape, sunt mulțumit de efortul pe care l-au depus jucătorii, chiar și de jocul pe care l-am făcut pe alocuri. Este adevărat că Timișoara a marcat în momente importante aruncări foarte importante dar acest lucru vine și cu o prospețime mult mai mare a jucătorilor pe care îi ai. A trebuit să jucăm foarte multe minute cu anumiți jucători. Am jucat cu Nick Russell 30 de minute, Aco Kostoski a jucat 34 de minute, Porter Troupe 37 de minute, Agafonov 38 de minute. Din păcate, este necesar acest lucru pentru a încerca să câștigi împotriva unor echipe bune care joacă în rotație completă. Trebuie să luăm lucrurile pozitive din acest meci, faptul că am reușit să revenim, faptul că am avut momentele în care am dominat jocul și, clar, cu mai multă limpezime și cu un aport mai bun de pe bancă, vom fi mult mai competitivi.

Întrebat cât de mult contează lipsa celor 3 jucători, accidentați, tehnicianul român a răspuns:

În acest moment contează foarte mult absența lor în meciuri, deoarece aceste drumuri și aceste perioade foarte scurte de timp între meciuri obosesc echipa. Acum sunt cinci meciuri pe care le-am jucat într-un roster limitat. Oboseala se adună, noi trebuie să înțelegem acest lucru, eu sper ca jucătorii accidentați să revină cât mai repede posibil și să putem să abordăm următoarele partide într-o rotație mai lungă.

Fiecare decizie pentru revenirea în teren a fiecăruia dintre jucători este o decizie de la zi la zi, de la meci la meci. Sperăm să îl recuperăm pe Matti Nuutinen, sperăm să îl recuperăm pe Jonathan Person și ulterior să îl avem și pe Titus Nicoară. Dar e un lucru pe care îl urmărim cu staff-ul medical și încercăm să facem tot ce se poate pentru a-i avea apți.

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.