Florentina Ivănescu, bronz la Cupa Africii!

În perioada 20-24 aprilie, în Tunisia s-a desfăşurat Cupa Africii la judo. La această competiţie rezervată sportivilor Under 18 au fost prezenți 176 de judoka din 18 țări.
România a participat cu o delegație formată din 4 băieți şi 5 fete, toţi componenți ai loturilor naționale de cadeți şi juniori. CSM Piteşti-FC Argeş a fost reprezentat la acest concurs de sportiva Florentina Ivănescu care a fost însoţită de Valentin Ioniţă, antrenorul lotului naţional de cadeţi şi juniori al României. La finalul întrecerilor, judoka noastră a ocupat locul 3, la categoria 57 de kg, câştigând astfel medalia de bronz.
#Eliminaţi în primele tururi
Tot week-end-ul trecut, dar la Teplice, în Cehia, a avut loc o nouă etapă a Cupei Europene rezervată cadeţilor. La acest concurs, clubul argeşean a fost reprezentat de şase sportivi. Sebastian Roşu şi Roberto Popa au pierdut în turul al doilea la 73kg, tatând astfel şansa de a intra în lupta pentru podium. Nici colegul lor, Adelin Ionican nu a avut mai mult noroc, fiind eliminat tot în turul II, dar la categoria 66 kg. Mihai Băloi(55 kg), Ionuţ Botofei(66 kg)şi Florin Grigore(73 kg) au fost eliminaţi încă din primul tur la categoriile la care au concurat.

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.