Delegația BCM U FC Argeș Pitești la FINAL 8-ul Cupei României

Echipa noastră va participa la ediția 2017/18 a turneului final de Cupa României. Evenimentul, pentru a doua oară în format FINAL 8, se va desfășura, în perioada 10-13 februarie, la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe.

Este prima participare la un FINAL 8 pentru alb-violeți. În ediția precedentă, vulturii au ratat calificarea după ce au fost eliminați de SCM U Craiova. Revenind la acest sezon de Cupă, BCM U a eliminat-o în primul tur pe BC Mureș Târgu-Mureș și astfel a câștigat prezența în sferturile de finală. Pentru a ajunge în semifinale, Troupe&Co vor avea o misiune dificilă, dar nu imposibil de realizat. Duminică (11.02), cu începere de la ora 20:00, argeșenii vor înfrunta câștigătoarea ediției precedente a Cupei României, campioana României și echipa ce s-a calificat recent în optimile de finală ale FIBA Europe CUP, pe U BT Cluj-Napoca.

Iată delegația BCM U FC Argeș Pitești pentru acest eveniment:

Nick Russell – jucător

Ors Kilyen – jucător

Marius Ciotlăuș – jucător

Aleksandar Kostoski – jucător

Mihai Căprărescu – jucător

Porter Troupe – jucător

Matti Nuutinen – jucător

Titus Nicoară – jucător

Laszlo Lazar – jucător

Andriy Agafonov – jucător

Lucian Chirof – jucător

Vlad Corpodean – jucător

Hristu Șapera – antrenor principal

Alexandru Ziguli – antrenor second

Liviu Dumitru – preparator fizic

Florin Năstase – maseur

Silviu Corodi – director tehnic

Mihai Popescu – manager

Răzvan Bănuță – delegat

Lucian Călinescu – ofițer de presă

BCM U Pitești revine la un turneu final de Cupa României după o pauză de doi ani. De menționat că pentru echipa noastră este a 5-a calificare în ultimii 12 ani.

Dintre cele 8 participante, BC SCM Timișoara și U BT Cluj-Napoca au câștigat trofeul de câte două ori, iar BCM U a obținut medaliile de aur o dată (2012). Nicio altă formație ce va lua startul competiției de la Sfântu Gheorghe nu a reușit să câștige o finală. În schimb, CSM CSU Oradea a disputat 2 astfel de meciuri (2014 și 2016).

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.