Declarații Max Korniienko despre venirea la BCM U Pitești

Max Korniienko, internațional ucrainean, reprezintă ultima achiziție a echipei noastre. El a vobit despre sosirea la BCM U, despre așteptările de la noul sezon, dar și despre nivelul campionatului României.

Mulțumesc tuturor pentru cuvintele de bun venit. Vă salut cu drag! În primul rând vreau să spun că mă bucur să fiu jucătorul Piteștiului, sunt mândru că am devenit membru al familiei BCM U. În urmă cu o lună am auzit că echipa este interesată de mine. Am discutat cu prietenii mei care au evoluat la Pitești (Andriy Agafonov, Max Pustozvonov, Vyacheslav Bobrov) și toți mi-au spus doar cuvinte bune despre club, oraș și fani. În final am ales această opțiune, de a semna aici.

Sunt oarecum familiarizat cu liga românească sau, mai degrabă, cu unele echipe de aici. Am jucat împotriva celor de la Steaua și Oradea în cupele europene. Judecând după valoarea celor două formații pot spune că există un nivel bun în acest campionat și asta e bine. Îmi place când există o competiție într-o ligă.

Mă aștept ca sezonul să nu fie unul ușor, sper să fie unul productiv pentru echipa mea. Sunt maximalist și întotdeauna mi-am propus să ajung cel mai sus. Deci, dragi fani, vă așteptăm să ne fiți alături. Vom încerca de fiecare dată să vă mulțumim prin victorii!

Max a evoluat în cele două sezoane ale Basketball Champions League, alături de Lukoil Academic Sofia (Bulgaria) și Juventus (Lituania).

foto: fiba.basketball

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.