Declarații Hristu Șapera la finalul victoriei cu Dinamo București

Tehnicianul grupării piteștene a tras concluziile după succesul repurtat în fața celor de la Dinamo București, scor 115-65.

Este o victorie normală pentru noi. A fost o oportunitate pentru mine să le dau încredere anumitor jucători pe care sperăm să ne bazăm la turneul final de Cupa României. Per total, cred că a fost un spectacol pentru public, am marcat 115 puncte, dar din păcate mai mult cred eu că a fost un antrenament. Aveam nevoie de un meci mai puternic înainte de Final 8. Suntem în continuare concetrați pe scopurile noastre, trebuie să ne pregătim foarte bine în această săptămână.

Vreau să le mulțumesc fanilor pentru că, sincer, nu mă așteptam să vină la sală într-un număr atât de mare într-o zi de duminică seara și jucând împotriva lui Dinamo București. Sala a fost arhiplină și asta arată atașamentul lor față de echipă, indiferent de aversar, de condiții.

Revenind la meci, am încercat diferite formule de joc și am reușit să le oferim minute importante mai multor băieți care sper să ne ajute și în viitor.

Întrebat ce părere are despre noul sosit la echipă, Kilyen, Șapera a declarat:

Ors Kilyen este un băiat care are energie, care muncește. El trebuie în continuare să se integreze, dar la acest duel a avut o prestație destul de bună, zic eu. Aveam mare nevoie de un jucator care sa ne completeze lotul de 12, dar eu sper să confirme în continuare și să ne putem baza pe el și în momentele importante.

În final, antrenorul bucureștean a adăugat:

Noi trebuie să ne luptăm pentru fiecare meci, pentru fiecare punct. Cine analizează cum trebuie această ligă își dă seama că diferențele între echipe sunt foarte mici. Se întâmplă deseori rezultate aparent surprinzătoare, dar în realitate nu este așa. E o ligă foarte echilibrată, foarte strânsă și cine este mai consistent, are mai multă încredere, muncește și luptă până la capăt, acela va reuși. Noi trebuie să fim uniți, ca echipă, ca staff, ca management, pentru că nu e o luptă ușoara, e un adevărat război. Trebuie să luptăm, să ne dam cea mai buna șansă în fiecare meci, pentru că orice detaliu contează când se trage linie.

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.