Declarații Hristu Șapera înaintea meciului cu Politehnica Iași

Tehnicianul lui BCM U FC Argeș Pitești a vorbit despre jocul de sâmbătă (02.12) cu Poli Iași, despre pauza competițională și perioada petrecută la echipa națională a României.

Domnule Șapera, după o pauză lungă vine partida cu Poli Iași. Ce așteptări sunt?

Venim după 3 săptămâni fără meci oficial și în baschet nu ne-am mai întâlnit cu o astfel de întrerupere. Am avut un meci amical încercând să ne apropiem cât mai mult de ritmul competițional. Trebuie să încercăm să revenim la forma pe care o aveam înainte de această pauză.

Cum vedeți adversara de sâmbătă?

Iașul are o poziție mincinoasă în clasament având în vedere că a disputat toate meciurile în deplasare și, mai mult decât atât, a jucat în multe partide doar cu 4 străini. Au adus doi jucători noi și cu siguranță vor veni să demonstreze că sunt o echipă competitivă. Va fi un meci foarte disputat în care va trebui să jucăm la un nivel bun pentru a câștiga.

A fost o pauză în care ați fost angrenat în meciurile echipei naționale. Cât de mult reprezintă această experiență pentru dumneavoastră?

Pentru mine a fost o mândrie dar și o responsabilitate să fac parte din echipa națională. E un nou proiect în care sunt motivat să dau 100% pentru a ajuta acești tineri jucători să realizeze un progres și să confere din nou credibilitate echipei naționale. Această perioadă a fost una reușită și ne dă încredere că putem face lucruri frumoase în continuare.

Un mesaj pentru fanii piteșteni…

Vreau să le urez piteștenilor un călduros “La Mulți Ani” cu ocazia zilei naționale și să le mulțumesc pentru sprijinul necondiționat pe care ni-l acordă meci de meci.

Partida cu Iașul se va disputa la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 18:00.

 

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.