Declarații Barni Szaszgaspar la finalul Meciul 3

BCM U FC Argeș Piești a cedat miercuri, pe teren propriu, în fața celor de la CSM CSU Oradea, scor 70-83. Astfel, scorul seriei de playoff a devenit 2-1 pentru formația bihoreană.

Iată declarația lui Barni Szaszgaspar, tehnicianul vulturilor, la finalul meciului:

În primul rând, vreau să-mi cer scuze în numele jucătorilor pentru atitudinea pe care am arătat-o la începutul meciului. Am intrat foarte moale în meci. E playoff, nu avem voie să avem această apatie, mai ales că jucăm în fața Oradiei, echipă care pune presiune, după cum am simțit pe pielea noastră. Sunt împăcat cu ideea că Oradea a fost mai bună astăzi, dar trebuie să murim pe teren. Defensiva vine din dorință, din atitudine. Trebuie să dai totul pe teren și atunci stângem mâinile, iar echipa mai bună câștigă. Din păcate azi am rămas datori. Sper, am vorbit și cu băieții la vestiar, să ne trezim și mai avem o șansă pe care trebuie să o folosim. După ce am clădit la Oradea, în primul meci și în prima repriză din al doilea, din păcate, nu am mai ținut ritmul. Cu Oradea este greu, dacă lăsăm armele jos ei ne pedepsesc. Au impus un ritm înalt și astăzi și au meritat victoria.

Am zis de când am venit că problema cea mai mare la această echipă este inconstanță în jocuri. La prima vedere mi se pare o lipsă de atitudine, o lipsă de răutate pe teren. Că joci 30, 10 sau 1 minut, trebuie să mori pe teren. Să ne ajutăm unii pe alții, așa cum ne-am dovedit pe alocuri. Cred că în primul meci din playoff am câștigat pentru că am fost echipă timp de 40 de minute. Este o problemă pe care sper să putem să o rezolvăm până vineri.

În baschet totul este posibil. Trebuie să ne luptăm de la mic la mare. Toți greșim. Și eu îmi asum toate greșelile, dar dacă ne luptăm, să luptăm toți. Să murim pe teren și apoi mergem acasă liniștiți că ne-am făcut treaba. Astăzi nu pot să merg liniștit acasă pentru că simt că nu am dat totul. Se putea, dar atitudinea a lăsat de dorit.

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.