Cătălin Stan şi Antonio Cruceru, la SCM Piteşti!

SCM Piteşti a început campania de transferuri pentru noul sezon competiţional. Echipa de fotbal a Piteştiului, nou promovată în liga a doua, a bifat acum cîteva zile primele mutări. Gruparea din Trivale, care din sezonul viitor are mari şanse de a evolua cu numele de FC Argeş după ce Primăria Piteşti a cumpărat brandul echipei pentru care Nicolae Dobrin a scris istorie, i-a transferat pe fundaşul Cătălin Stan şi pe mijlocaşul Antonio Cruceru.
Cătălin Stan are 26 de ani iar în sezonul trecut a jucat în liga secundă, la FC Braşov. Fotbalistul născut la Scorniceşti are 1,82 m înălţime şi evoluează ca fundaş stînga. În cariera sa, Stan a mai trecut pe la Dinamo II, FC Caracal şi CS Mioveni. Antonio Cruceru are 21 de ani şi evoluează ca mijlocaş ofensiv. În sezonul trecut, a evoluat în liga a doua, la Academica Clinceni, fiind împrumutat de Viitorul Constanţa cu care mai are contract pînă anul viitor. În cariera sa, Cruceru a mai jucat la Academia Hagi, Chindia Tîrgovişte şi SCM Piteşti. Cătălin Stan a semnat cu alb-violeţii un contract pe două sezoane, cu drept de prelungire, iar Antonio Cruceru s-a înţeles cu piteştenii pe un sezon competiţional, cu drept de renegociere. Noii jucători ai echipei noastre vor să confirme încrederea care le-a fost acordată.
#”Se vrea performanţă”
Cruceru îşi doreşte să promoveze în Liga I cu noul FC Argeş: „Am revenit cu mare bucurie la Piteşti. Sînt foarte mulţumit de ceea ce am găsit aici. La SCM Piteşti sînt condiţii foarte bune de pregătire, este stabilitate financiară şi oameni serioşi. Ştiu că este un colectiv foarte bun la echipă încă de acum un sezon cînd am jucat şi eu aici. Se vrea performanţă şi asta este un lucru foarte important. Îi cunosc pe majoritatea colegilor şi sînt sigur că vom face o treabă foarte bună în noul sezon. Am venit cu tot sufletul la Piteşti unde am petrecut o perioadă foarte frumoasă. Îmi doresc să promovăm şi să jucăm pentru FC Argeş în Liga I”.
#”Ne vom bate la promovare”
Cătălin Stan este bucuros că va lucra din nou cu antrenorul Iordan Eftimie: „Am ales Piteştiul pentru că este o echipă cu planuri serioase. Sînt convins că vom forma o echipă foarte bună şi ne vom bate anul acesta la promovare. Îi cunosc pe foarte mulţi dintre colegi pentru că am mai jucat cu unii dintre ei pe la echipele la care am trecut. Am avut o relaţie foarte bună cu domnul Eftimie. Este un antrenor bun, cu care vom avea rezultatele pe care ni le dorim cu toţii”.

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.