Au făcut instrucție cu juniorii!

#CSM Vîlcea Under 19 – FC Argeș 0-8(0-4)

FC Argeș a disputat în această dimineață cel de-al doilea meci de verificare din această perioadă de pregătire. Formația pregătită de Iordan Eftimie a învins cu 8-0 echipa de juniori Under 19 a CSM Rîmnicu Vîlcea.
Confruntarea dintre ele două echipe s-a disputat pe terenul de la Pietrari, localitate aflată la 4 km de Băile Govora, locul de cantonament al piteștenilor. Meciul a fost unul fără istoric, fiind dominat de la un capăt la altul de argeșeni care au marcat cîte patru goluri pe repriză. În primul mitan au înscris Nilă(2), Cătălin Barbu și Andrei David, iar după revenirea de la cabine au mai punctat Năstăsie, Șerbănică, Toriște și Căpățînă. Antrenorul Iordan Eftimie a dat șansă la toți jucătorii să arate ce pot și a împărțit lotul pe care îl are la dispoziție în două echipe. Următorul meci al echipei noastre va avea loc marți, de la ora 18, cînd FC Argeș va întîlni tot la Pietrari pe ACS Șirineasa, formație de liga a treia, care de curînd a fost preluată de Nicolae Sarcină, cel mai bogat om din Gorj.

FC Argeș, I Repriză: Udeanu – Oancea, Deaconescu, Mihăescu, Cătălin Stan – Tofan, Șerban, Alin Popa, David – Cătălin Barbu, Andrei Nilă.
FC Argeș, a II -a repriză: Oprican – Șerbănică, Vișa, Cotigă, Toriște – Piscanu, Panait, Cruceru , Voinescu – Năstăsie, Căpățînă. Antrenor: Iordan Eftimie.

Au revenit Stoica și Voinescu
Deși inițial nu au fost luați în cantonamentul de la Govora pentru că nu intrau în vederile antrenorului, atacanții Adelin Voinescu și Costin Stoica se pregătesc de vineri cu lotul alb-violeților. Iordan Eftimie a decis să le mai acorde o șansă și i-a chemat în cantonament pentru a se pregăti cu ceilalți jucători. Voinescu și Stoica vor să-i demonstreze tehnicianului că merită să rămînă la gruparea din Trivale și vor face tot posibilul să-și cîștige un loc în lotul cu care FC Argeș va aborda această ediție de campionat. În altă ordine de idei, Iordan Eftimie nu se va putea baza în stagiul de pregătire de la Govora pe atacantul Marius Albu care s-a accidentat. În următoarele zile, vîrful echipei noastre va fi supus unui control medical amănunțit pentru a i se stabili cu exactitate diagnosticul.

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.