Al doilea doble-double stagional pentru Titus Nicoară

BCM U FC Argeș Pitești a obținut prima victorie importantă în cadrul returului Ligii Naționale de Baschet masculin. Vulturii au trecut duminică (07.01), în deplasare, în derby-ul alb-violet, de Leii din Banat. Scorul a fost 81-74, la finalul unui meci în care Titus Nicoară a realizat un double-double.

Folosit 28:19 minute, internaționalul român a totalizat 12 puncte, 13 recuperări (4 ofensive), o pasă decisivă și o intercepție, pentru un index al eficienței de 19. El a avut 6/8 la două puncte și 0/3 la aruncările de la distanță. Cu 3 posesii pierdute, 4 greșeli personale și un fault obținut, Titus a avut +18 în dreptul categoriei +/-.

La cea de-a opta victorie stagională, Nicoară a fost lider al echipei la recuperări (ofensive și defensive) și +/-. El a stabilit noi recorduri stagionale personale la recuperări și eficiență.

Titus are medii stagionale de 9.9 puncte, 8.1 recuperări (2.8 ofensive), o pasă decisivă, 1.2 intercepții, 0.3 capace și 1.8 posesii pierdute, pentru 13.5 la eficiență.

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.