14 victorii din 14 meciuri!

#CSU Politehnica Timişoara – FC Argeş 2-3(21-25, 25-20, 29-31, 25-17, 10-15)

Voleibalistele de la FC Argeş au încheiat sezonul regulat al Diviziei A2 Vest fără înfrângere. În ultima etapă a acestei faze a campionatului disputată sâmbătă, FC Argeş s-a impus cu 3-2, în deplasarea de la CSU Politehnica Timişoara.
Disputa cu bănăţencele a fost una destul de echilibrată. Piteştencele au câştigat primul şi cel de-al treilea set cu 25-21 şi 31-29, l-au pierdut pe al doilea şi al patrulea, cu 20-25 şi 17-25, iar în decisiv s-au impus cu 15-10. În urma acestei victorii, FC Argeş a terminat sezonul regulat pe primul loc, cu 40 de puncte, obţinute în 14 etape. Piteştencele sunt singura echipă neînvinsă din această serie. Pentru FC Argeş au evoluat Ilina, Ionescu, Stroe, Scarlat, Cojocaru, Briana Constantin şi Yasmin Constantin(libero). Pe parcurs au mai intrat Moale, Barac, Bărăscu şi Şutan.
#Pregătesc turneul semifinal
Echipa de volei feminin a Piteştiului va avea câteva zile de pauză după meciul de sâmbătă, de la Timişoara, din ultima etapă a sezonului regulat. FC Argeş va reveni pe finalul acestei săptămâni la antrenamente şi se va pregăti pentru turneul semifinal care este programat în perioada 12-14 aprilie. În această fază a competiţiei vor participa primele patru clasate din fiecare serie, iar obiectivul sportivelor pregătite de Cristina Zanfir şi Ionela Davidescu este clasarea în primele două locuri care asigură prezenţa la turneul de baraj pentru promovare în primul eşalon.
#Convocate la lot
La turneul semifinal, Cristina Zanfir şi Ionela Davidescu nu se vor putea baza pe Briana Constantin şi Denisa Ionescu. Cele două voleibaliste de la FC Argeş au fost convocate la lotul naţional Under 17 pentru turneul final al Campionatului European care va avea loc în perioada 13-21 aprilie. Naţionala României a fost repartizată în Grupa B, alături de formaţiile Turciei, Ucrainei, Italiei, Olandei şi Germaniei. Grupa A este una cu adevărat de foc, fiind compusă din Bulgaria, Rusia, Belarus, Serbia, Slovenia şi Ungaria. Din grupa B, Italia pare favorita grupei, în rest lupta pentru locul doi urmând să se ducă între România, Turcia şi Olanda. Primele două clasate din cele două grupe se vor califica în semifinale, ocupantele locurilor 3-4 urmând să joace pentru locurile 5-8. Echipele clasate pe primele 7 locuri se vor califica la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), care va avea loc anul viitor, în Azerbaidjan.

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.