1 leu intrarea la meciurile echipei FC Argeş!

Consiliul Local Piteşti, întrunit în această după amiază, în şedinţă ordinară, a stabilit preţul biletelor şi abonamentelor la meciurile echipei FC Argeş din sezonul competiţional 2017-2018. Municipalitatea a decis ca intrarea generală să fie una modică pentru ca iubitorii sportului rege să poată vedea pe viu partidele alb-violeţilor.
Consilierii au stabilit ca preţul unui bilet să fie de 1 leu, iar costul unui abonament pe tot sezonul să fie 19 lei. Primarul Cornel Ionică îşi doreşte ca stadionul să fie plin la toate meciurile echipei noastre iar suporterii să-i încurajeze pe băieţi la fiecare partidă.

Stimati pitesteni,
„In urma cu putin timp s-a incheiat sedinta ordinara a Consiliului Local al municipiului Pitesti, ocazie cu care au fost adoptate mai multe proiecte de hotarare, printre care si cel privind instituirea tarifelor de acces la meciurile echipei de fotbal FC Arges pe stadionul Nicolae Dobrin.
Din dorinta de a incuraja prezenta la stadion a cat mai multor spectatori, am decis ca pretul unui bilet sa fie de numai un leu, mai mult simbolic, emiterea de tichete fiind obligatorie pentru contorizarea numarului de spectatori.
De asemenea, pretul unui abonament pe un sezon, de persoana, va fi de doar 19 lei, indifererent de locul ocupat in tribuna. In consecinta, va asteptam in numar cat mai mare la stadion pentru ca FC Arges sa reia sirul succeselor si cu ajutorul dumneavoastra!”a scris edilul pe contul său de Facebook.

S-ar putea sa iti placa Mai multe de la acest autor

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.